Lies Domburg Trainingen

direct naar de essentie
v

Voor zorgprofessionals

Werkelijk contact, van mens tot mens, ligt aan de basis van ieder herstel. Leer gebruik maken van de kracht en eenvoud van je volle aanwezigheid, aandacht en aanraking en maak compassie levend.

v

Voor vrouwen

Je lichaam is een prachtige ingang om de wijsheid in jou te leren kennen. Ontdek hoe je kunt luisteren naar je lijf en leer leven vanuit je eigen wijsheid. Het laat je stralen als vrouw.

Direct naar de essentie met Nurse TALK

In de gezondheidszorg is informed consent een belangrijk instrument om de kwaliteit van de communicatie tussen patiënt en hulpverlener formeel te borgen. Juiste en volledige informatie aan de patiënt, in combinatie met de vereiste toestemming van de patiënt, vormen de basis voor het mogen behandelen.

Een heel ander, maar minstens zo belangrijk aspect van de communicatie is hoe deze ervaren wordt. Voelt de patiënt zich werkelijk gehoord? Embodied consent betekent het kunnen herkennen of iemand op alle niveaus ja zegt tegen de behandeling. Daarbij gaat het niet alleen om verbale of non-verbale communicatie. Maar juist de dieper ervaren betekenis van ziekte of sterven en de daaruit voortkomende ja of nee tegen een behandeling.

Nurse TALK biedt handvatten voor embodied consent doordat communicatie wordt gebaseerd op volledige aanwezigheid, oordeelsvrije aandacht en natuurlijke aanraking. De hulpverlener als space holder, waardoor de patiënt ruimte krijgt te ontdekken welke antwoorden van binnen leven.

direct naar de essentie

omdat ieder mens vrij en vol-uit wil leven en werken

direct naar de essentie met Lief je lijf

Lief je lijf gaat over het (her)vinden van een liefdevolle relatie met jouw lijf en over het unieke samenspel tussen lichaam en ziel. Jouw lijf is een prachtige ingang om contact te maken met de wijsheid die in jou schuilgaat. Wanneer je leert verstillen en ontspannen ruim je tot in je cellen alle ballast op. En dat is heerlijk! Je lijf wordt ontvankelijk, soepel en sensueel. En je luistert weer met je hart. Hierdoor wordt je leven zoveel meer van jou!

Muziek is de rode draad in het programma. Martine van der Meulen speelt met haar eigen composities op de piano zo je lijf en hart in. Lies Domburg neemt je mee, vanuit de diepte in haar eigen lijf, naar de wijsheid in jouw lijf.

De eerste cyclus – In vrouwelijkheid –  is een uitnodiging om ontvankelijk te worden, op te ruimen wat niet meer dient en weer vrijuit te spelen leven. De tweede cyclus – Sensuele wijsheid – spreekt je aan op je eigen wijsheid en verantwoordelijkheid om vanuit die bron te leven en creëren.

Compassie ∼ Vrouwen wijsheid 

v

Compassie

Volledig beschikbaar zijn voor de ander, door liefdevol en oordeelsvrij aanwezig te zijn, aandacht te schenken en aan te raken.

v

Wijze vrouw

Verbind je hart met je baarmoeder, zink diep in de wijsheid van je lijf, wordt de zelfbewuste en eigen-wijze vrouw die je bent.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de trainingen

Voor vragen over de kosten kun je een mail sturen naar contact@liesdomburg.nl

Traingen en workshops worden veelal op maat gemaakt. 

Zijn de trainingen online of offline?

De trainingen voor Nurse TALK en Lief je lijf zijn offline programma’s.

Ga voor vitaliteit & sprankeling. Leef voluit!

Iedereen heeft het in zich om te creëren!