Lichaamswerk maakte me een zelfbewuste vrouw

door mijn lijf te bewonen werd ik zoveel meer Lies

Wie ‘s Lies

Er zijn veel vrouwen en mannen in mijn leven die me lief zijn. In al die levens vervul ik als vrouw verschillende rollen. Zo ben ik derde dochter en ben ik moeder van drie prachtige dochters. Ik ben tante, nicht, zus, schoonzus, schoondochter. Ik ben collega, vriendin, bekende, docent, therapeut. Verschillende rollen en posities, in essentie dezelfde Lies!

Lichaamswerk, luisterend aanraken en zonder plan aanwezig zijn, heeft me in contact gebracht met mijn binnenste. Durven voelen, door alle fysieke en mentaal-emotionele laagjes heen, wat er leeft in mijn lijf heeft ruimte gecreëerd. Wat me in de weg zat heb ik kunnen verteren en mijn levenslust heeft ruim baan gekregen!

Diep in een vrouwenlijf ligt een unieke bron van vitaliteit, onze baarmoeder. Ook zonder het fysieke orgaan is deze bron van wijsheid, kracht en energie onze thuisplek. Borsten dragen de wijsheid van ons hart en aangeraakt worden in dit centrum geeft zoveel levensenergie. Door opleidingen, maar vooral door de lessen uit mijn leven en de prachtige ontmoetingen met mooie dappere vrouwen, ben ik in contact gekomen met mijn baarmoeder en borsten. Ik ben meer en meer in mijn lijf gaan wonen. Ik ken nu mijn ritme en kracht, ik voel mijn sensualiteit en zin om te creëren en ik weet wat te doen als ik struikel, val, in de dip raak.

Een heel natuurlijk gevolg van mijn levensloop is dat ik nu werk als lichaamsgericht therapeut met vrouwen. Alle kennis, kunde en ervaring van oost en west komen samen wanneer ik een vrouw behandel. Wanneer ik haar uitnodig te verstillen, te ontspannen, en te luisteren naar het verhaal in haar lijf. In contact met je lijf komt je levensstroom weer op gang, ga je stralen, voel je je krachtig en zelfbewust. Dat gun ik iedere vrouw en de wereld!

Lies op LinkedIn

;

Vrouwelijke levenskunst

De basis voor mijn werk is de Taoïstische levenskunst. Ik heb jaren training gevolgd bij Life Projects en sinds 2021 volg ik lessen en modules bij Dao van de vrouw.

;

Shiatsu therapeut

Bij academie Qing Bai heb ik de basisvakopleiding chinese geneeskunde gevolgd. Daarna heb ik de driejarige opleiding tot Shiatsu Therapeut afgerond.

;

Borstweefselbehandelingen

Bij Lifestream opleidingen heb ik de opleiding tot VLOW® borstweefseltherapeut gevolgd. Ik sta geregistreerd bij de Groene Zuster.

;

Westers medische kennis

De opleiding HBO Verpleegkunde is mijn basis in de westerse medische kennis. Met het afronden van de opleiding westers medische basiskennis bij Con Amore is mijn kennis weer up to date.

;

Lid van beroepsorganisaties

Als waarborg van kwaliteit ben ik lid van

  • Shiatsu Vereniging Nederland 2020013
  • Koepelorganisatie RBCZ 200507R
  • Geschillencommissie SCAG 18476
  • De Groene Zuster
;

Ethiek en docent

Aan de rijksuniversteit van Maastricht heb ik mijn doctoraal in de gezondheidsethiek behaald. En aan de Universiteit van Amsterdam heb ik mijn lesbevoegheid voor het HBO behaald.

Lichaamswerk maakt vrouwen zelfbewust

Lies raakt me, niet alleen met haar handen, maar ook met haar vragen en aanwezigheid. Ik kan diep zinken in mijn lijf, luisteren naar mijn eigen weten en ontdek zo stukje bij beetje mijn eigen koers. Ik kom in ontspanning en voel weer flow!

Rineke, 47 jaar

Moeder en lichaamsgericht therapeut

Wil jij weer bruisen van de energie?