Algemene Voorwaarden praktijk Shiatsu voor vrouwen

 

Algemeen

Onderstaande bepalingen zijn van toepassing op alle diensten van Praktijk Shiatsu voor vrouwen.

Annuleren

Annuleren van een gemaakte afspraak voor een behandeling bij Praktijk Shiatsu voor vrouwen kan kosteloos tot uiterlijk twee werkdagen voor aanvang van de behandeling. Bij annulering tot 24 uur voor de behandeling kunnen 50% van de kosten in rekening worden gebracht. Bij annulering minder dan 24 uur van tevoren kan 100% van de kosten in rekening worden gebracht. Annuleren van een workshop of training kan kosteloos tot 3 weken voor aanvang. Daarna worden 75% van de kosten in rekening gebracht. Bij annulering door Praktijk Shiatsu voor vrouwen worden uiteraard geen kosten in rekening gebracht en worden reeds gedane betalingen teruggestort.

Betaling

Betaling kan op twee manieren. Direct bij het boeken van een afspraak via het online boekingssysteem op de site van Shiatsu voor vrouwen. Of contant in de praktijk na afloop van de behandeling door cash betaling of via een tikkie. De factuur wordt per email verzonden. Indien u aanvullend verzekerd bent komen de behandelingen van praktijk Shiatsu voor vrouwen geheel of gedeeltelijk voor vergoeding bij een zorgverzekeraar in aanmerking. Check altijd zelf de voorwaarden van uw zorgverzekeraar ten aanzien van shiatsu therapie, ter voorkoming van onverwachte kosten.

Aansprakelijkheid

Klanten komen uit eigen vrije wil voor een behandeling bij Praktijk Shiatsu voor vrouwen. De behandelingen zijn gebaseerd op kennis en inzichten uit zowel de Westerse als Oosterse geneeskunde, verworven bij in Nederland erkende opleidingsinstituten. Lies Domburg is geen arts. De behandelmethoden en adviezen zijn geen vervanging voor een medische behandeling door een arts. Praktijk Shiatsu voor vrouwen kan niet aansprakelijk worden gehouden voor enige schade die optreedt bij een behandeling of door gebruikmaking van de faciliteiten van Praktijk Shiatsu voor vrouwen.