Algemene Voorwaarden Shiatsu voor vrouwen

 

Algemeen

Onderstaande bepalingen zijn van toepassing op alle diensten van de Praktijk Shiatsu voor vrouwen.

Annuleren

Annuleren van een gemaakte afspraak voor een behandeling bij de Praktijk Shiatsu voor vrouwen kan kosteloos tot uiterlijk twee werkdagen voor aanvang van de behandeling. Bij annulering tot 24 uur voor de behandeling kunnen 50% van de kosten in rekening worden gebracht. Bij annulering minder dan 24 uur van tevoren kan 100% van de kosten in rekening worden gebracht. Annuleren van een workshop of training kan kosteloos tot 3 weken voor aanvang. Daarna worden 75% van de kosten in rekening gebracht. Bij annulering door de Praktijk Shiatsu voor vrouwen worden uiteraard geen kosten in rekening gebracht en worden reeds gedane betalingen teruggestort.

Betaling

Betaling dient na afloop van de behandeling contant te worden voldaan, er is geen pinautomaat aanwezig, of via de factuur te worden overgemaakt. De factuur wordt meegegeven of per email verzonden na afloop van de behandeling. De behandelingen binnen de Praktijk Shiatsu voor vrouwen komen, indien u aanvullend verzekerd bent, voor vergoeding bij een zorgverzekeraar in aanmerking. 

Aansprakelijkheid

Klanten komen uit eigen vrije wil voor een behandeling bij de Praktijk Shiatsu voor vrouwen. De behandelingen zijn gebaseerd op kennis en inzichten uit zowel de Westerse als Oosterse geneeskunde, verworven bij in Nederland erkende opleidingsinstituten. Lies Domburg is geen arts. De behandelmethoden en adviezen zijn dan ook geen vervanging voor een medische behandeling door een arts. De Praktijk Shiatsu voor vrouwen kan niet aansprakelijk worden gehouden voor enige schade die optreedt bij een behandeling of door gebruikmaking van de faciliteiten van de Praktijk Shiatsu voor vrouwen.