Shiatsu therapie Zwolle

Speciaal voor vrouwen. Ontdek wat shiatsu therapie of een borstweefselbehandeling je biedt en boek een afspraak in Zwolle.

Praktijk Shiatsu voor vrouwen Zwolle

Door jarenlange ervaring als verpleegkundige, docent, moeder van dochters, shiatsu therapeut, borstweefselbehandelaar en natuurlijk vrouw, ben ik in staat om diep te voelen in het lijf van een vrouw. Wat haar beweegt, wie ze ten diepste is en wat haar op dit moment blokkeert.

De aanraking in een shiatsu therapie behandeling of borstweefselbehandeling wordt door vrouwen ervaren als een diepe uitwisseling over de essentie van het leven. Fysieke blokkades komen in beweging, ze smelten als het ware in de aanraking. Er ontstaat ruimte in het lijf en daarmee in het hart en hoofd. Vrouwen voelen zich geraakt en gezien. Erkenning en herkenning van wie jij bent geeft veel energie en levenslust!

Als shiatsu therapeut kies ik voor specialistische bij- en nascholing gericht op de behandeling van vrouwenklachten.

shiatsu therapie zwolle

Ik kamp al jaren met heftige fysieke klachten door endometriose. Ik ben daarvoor onderbehandeling bij reguliere artsen. Helaas lig ik hierdoor regelmatig in het ziekenhuis, wat een grote impact heeft. Lies heeft me geholpen te zinken in mijn lijf. Ik kan weer voelen dat het van mij is, dat het helemaal ok is, dat ik een top vrouw ben. Ik heb de regie weer terug!

Britt, 34 jaar

Je zou me kunnen omschrijven als voorzichtig, sensitief en een piekeraar. Door een burn-out had ik last van depressieve klachten en was mijn vitaliteit behoorlijk verminderd. Door behandelingen van Lies, 6 in totaal, is het piekeren gestopt en voel ik me fit. Ik voel hoe mijn lijf me gidst en hoe fijn dat is.

Nienke, 27 jaar

Shiatsu therapie in Zwolle

Shiatsu therapie is een prachtige ingang om contact te maken met de wijsheid die in jouw lijf schuilgaat. Tijdens een shiatsu behandeling leer je te ontspannen, te verstillen, liefdevol te zijn voor jezelf. Daarmee ondersteun jij zelf het herstelproces voor een scala aan vrouwenklachten. Uniek in Zwolle is de praktijk Shiatsu voor vrouwen, die zich gespecialiseerd heeft in de behandeling van vrouwenklachten.

De grondslag voor shiatsu therapie, ook wel meridiaan therapie genoemd, is de wijsheid uit de traditionele chinese geneeskunde. Aan de hand van pols-, Hara (buik) en tongdiagnostiek wordt je klacht en jouw beleving ervan, in een breed perspectief geplaatst. De shiatsu massage en leefstijladviezen zijn er altijd op gericht de balans tussen je lijf, denken en voelen te herstellen.

In shiatsu behandelingen leg ik soms de nadruk op de buik, ons centrum waar we alle indrukken uit ons leven verteren. Deze diepe massage van de buik vitaliseert dit vermogen om te verteren (van voedsel en ook van indrukken).

Speciaal voor vrouwen met klachten in het borstgebied en in de borsten geef ik Shiatsu Flow borstweefselbehandelingen. Effect van deze zachte behandeling is dat fysieke pijn of verhardingen in het weefsel afnemen of zelfs verdwijnen. Ook ervaren vrouwen dat de relatie die ze hebben met hun eigen borsten veel liefdevoller wordt. Emotionele thema’s die in het weefsel opgeslagen kunnen liggen komen in beweging. Hierdoor voelen vrouwen zich al na een reeks van drie behandelingen zoveel vrijer, blijer en vitaler en vrouwelijker.

N

Vergoeding

De shiatsu therapie behandelingen van praktijk Shiatsu voor vrouwen komen geheel of gedeeltelijk voor vergoeding in aanmerking als je een aanvullende verzekering hebt.

Hier kun je checken hoe jouw zorgverzekering shiatsu therapie vergoedt.

Prijzen Praktijk Shiatsu voor vrouwen

 

Lies Domburg | Shiatsu voor vrouwen

Eelderdiep 7
Zwolle, Overijssel 8032 ND
Nederland
Telefoon: 06-13732745
E-mail: contact@liesdomburg.nl
URL: https://liesdomburg.nl/
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 17:00
Woensdag13:00 - 17:00
Donderdag10:00 - 17:00
Vrijdag10:00 - 14:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

De afgelopen jaren heb ik veel zorgen gehad om een van mijn kinderen. Ik heb alle zeilen bij moeten zetten om haar en mezelf op de rit te houden. Nu het met haar beter gaat merk ik hoe ik mezelf ben kwijt geraakt. Dit thema, me heel verantwoordelijk voelen voor anderen, kom ik ook op mijn werk tegen. Lies laat me in de behandeling voelen hoe ik alles zelf til en draag. Stap voor stap leer ik weer loslaten, mezelf over te geven en te vertrouwen op mezelf. Mijn lijf voelt meer ontspannen en mijn hoofd helderder.

Annejet, 56 jaar

Shiatsu therapie Zwolle

Via onderstaand formulier kun je vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie over shiatsu therapie in Zwolle. 

13 + 7 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.